Print en Media

SEObureau

TC-Kantoormachines werd, na een uitgebreide ervaring in de sector, in 1993 als verdeler van kantoormachines opgericht.

Met succes is TC-Kantoormachines erin geslaagd haar marktaandeel geleidelijk aan te vergoten en haar uitstekende reputatie verder uit te bouwen door steeds vast te houden aan drie fundamentele pijlers, m.n. :

Het centraal stellen van de klant waarbij het uitbouwen van een duurzame relatie en een “win-win” situatie op lange termijn uitgangspunt en streefdoel zijn.
Te allen tijde een zeer nauwe samenwerking onderhouden met gerenommeerde fabrikanten die u als klant een hoogstaand kwaliteitsproduct en dito bedrijfszekerheid kunnen garanderen.
Het ontplooien van een technische dienst in eigen huis waardoor wij u een snelle service kunnen verzekeren, uitgevoerd door hooggekwalificeerde technici.
TC-Kantoormachines is dan ook met gepaste trots hoofdverdeler van digitale kopieer-en faxtoestellen van de merken Olivetti en Panasonic. Voor de digitale duplicatoren van het merk Risograph zijn wij invoerder voor België en Luxemurg. Voor kleuroplossingen vallen wij terug op de kennis van Olivetti en verdelen wij daarnaast ook toepassingen van het merk OKI.

TC-Kantoormachines is ervan overtuigd dat ook U uitsluitend met professionele partners samenwerkt en heten U alvast welkom op deze website om u te overtuigen van onze kwaliteiten. Wij hopen uiteraard op een aangename en duurzame partnership in de toekomst.

Een korte historiek :

Mei 1993
Ontstaan TC NV, werkend vanuit het centrum van Antwerpen als verdeler van kantoormachines.

Nov 1998
Gezien de groei van het klantenbestand met de daaraan verbonden expansie van commerciële en technische dienst werd een nieuw vestiging gebouwd. Er wordt verhuisd naar een modern gebouw met grote showroom, atelier, magazijn en ruime kantoren op de Lichtaartseweg.

Aug 2000
Naast hoofdverdeler van kopieertoestellen en faxen worden we door Riso Europa benoemd tot locale verdeler van Duplicatoren.

Juni 2001
Overname van Everyshare uit Antwerpen waardoor TC-Kantoormachines NV een enorme groei kent, zowel qua personeel, als qua omzet en klantenbestand.

Oct 2002
De gebouwen, die wij betrokken in 1996 werden alweer te klein waarna besloten wordt de bedrijfsoppervlakte te verdubbelen. Zowel de kantoorruimte als de technische afdeling worden fors uitgebreid.

Jan 2003
TC-Kantoormachines sluit een akkoord met RISO Europe om invoerder voor de duplicatoren te worden in Belux.